TRANSFORMARE MONICA

MONICA 2Page1

Asa cum am promis, o sa incep sa adaug pe blog, acele persoane care au avut rezultate deosebite. Aceste rezultate nu au aparut usor, si de multe ori am intampinat fel de fel de blocaje, mai mici sau mai mari, subiective sau obiective.

Monica, este o mama a 2 copii, cu un job static, nu a practicat nici un sport ,inainte sa inceapa programul de antrenament si alimentatie.

Alimentatia a fost urmata  cu o rigurozitate foarte mare, de aceea si rezultatele au fost atat de vizibile. Banuiesc ca deja este evident faptul ca fara o alimentatie adecvata, un program de antrenament nu poate fi foarte spectaculos, mai ales pe termen scurt.

Ca si performante motrice, o sa ma exprim mai simplist, am ajuns de la maxim 6 pasi de mers fandat, la genuflexiuni cu bara in spate cu 40kg.

Mai jos o sa prezint pe scurt ceea ce am facut in aceste 3 luni. Fiecare componenta a avut importanta ei in obtinerea rezultatelor, si tot timpul am incercat sa modificam programul astfel incat sa fie cat mai eficient.

STRUCTURA ANTRENAMENTELOR:

Prima faza:

antrenamente in regim de circuit, cu 8-10 exercitii, marea majoritate cu greutatea corpului

Faza II:

Antrenamente cu greutati, in sistem de super seturi sau seturi gigant

Faza III:

Circuite cu cate 6-8 exercitii, majoritatea exercitiilor cu greutati

Am facut 3 antrenamente pe saptamana, de maxim o ora, fara sa mai faca alte antrenamente, in principal din lipsa de timp.

Cardio nu am facut deloc, dar antrenamentele din sala au avut o componenta de rezistenta foarte mare

ALIMENTATIE:

Hiper proteica, cu un aport mediu de grasimi, si cu un aport foarte scazut de carbohidrati cu absortie lenta.

SUPLIMENTE:

– L carnitina

– omega 3

-calciu d glucarate

– magneziu/zinc

Daca doreati mai multe informatii, despre cum am alcatuit si am pus in practica acest program, as putea sa le ofer cu cea mai mare placere.

Insa, motivul pentru care nu am facut acest lucru (pe langa faptul ca as mai fi scris inca 2 pagini) este ca fiecare este diferit in felul lui si nu as vrea sa scriu ceva care ar putea fi interpretat ca o solutie universala.

In momentul in care doriti rezultate vizibile si de durata, programul pe care trebuie sa il urmati trebuie sa fie cat mai personalizat.

MULTUMESC MONICA PENTRU ACORDUL DAT PENTRU PUBLICAREA REZULTATELOR

0
  Articole similare

Add a Comment