GRATUIT – Program rapid de aratat si simtit bine de sarbatori

prix-ultraviolet-application-gratuite

Salutare tuturor !

Cu ocazia sarbatorilor m-am pregatit si eu pentru a da fiecaruia dintre voi cate un cadou.  Oricine poate beneficia de pe urma acestui program. Informatiile sunt structurate in asa fel incat sa ocupe putin timp, dar sa fie eficiente.

Programul contine 3 elemente cheie:

– CUM POTI SA MANANCI CE ITI PLACE SI TOTUSI SA NU ITI PIERZI FORMA FIZICA ( cum sa alegi alimentele, tips&tricks)

– CE ANTRENAMENTE POTI SA FACI INDIFERENT DE LOCUL IN CARE TE AFLII SAU DE TIMPUL DE CARE DISPUI (3 tipuri de antrenament, cu durata maxima de 20min)

– CE SUPLIMENTE NUTRITIVE POTI/TREBUIE SA IEI DE SARBATORI (dozare, perioada zilei, actiune)

Tot ce trebuie voi sa faceti este sa trimiteti un mail conform indiicatiilor de mai jos. 

ATENTIE !! PRIMELE 500 DE MAIL-URI VOR PRIMI TOATE INFORMATIILE GRATUIT

HAIDE SA II DAM DRUMUL !!!    TRIMITE UN MAIL ASTFEL  (timpul de raspuns este aprox 5min)

La expeditor :    alex@alexmarcu.ro

La subiect :                vreau cadou

Si la continut  rapunde rapid la urmatoarele intrebari:

1. Nume

2. varsta /sex/ locatie

3. Firma (domeniul)

4. inaltime / greutate

5. nr antrenamente/sapt si ce fel

Si ca BONUS, pentru a veni in ajutorul vostru, am creat o serie de imagini  pentru a intelege mai bine exercitiile pe care vi le-am dat.

In continuare o sa descriu exercitiile, astfel incat atunci cand ve-ti  citi programul, o sa stiti exact ce trebuie facut:

GENUFLEXIUNI:

GEEENOOOPrima varianta pe care v-am dat-o este cea mai complexa si eficienta.

POZITIE:     spatele drept, genunchii departati la nivelul umerilor, coborarea se face pana cand coapsa se atinge de gamba.

FORMA SI RITM:   in momentul coborarii se inspira, cand va ridicati, expirati. Incercati sa pastrati un ritm constant in executie. Daca aveti probleme cu genunchii sau nu puteti  coborî atat de jos, departati mai mult picioarele, si tineti varfurile la 45 de grade.

GENOOO 2Varianta a 2 a de executie a genuflexiunilor, este similara din toate punctele de vedere cu prima, diferenta o face faptul ca nu coborati cu bazinul sub nivelul genunchilor ( acest lucru usureaza mult executia).

FLOTARILE :

FLOOTARI 1Prin acest exercitiu implicati tot trenul superior. prima varianta de executie este cea care pune accent si pe abdomen.

POZITIE:   spatele drept, palmele departate putin mai mult de latimea umerilor,sprijinul se face pe palme si pe varfurile picioarelor

FORMA SI RITM:   coborarea se face pana cand pieptul ajunge aproape de sol, inspir pe coborare si expir pe impingere.

FLOOOTARI 2A 2 a varianta de flotari este recomandata in special femeilor, este mai usor de lucrat, pozitia fiind modificata astfel incat in loc sa stati pe varfuri, stati pe genunchi. Este important ca bazinul sa ramana in diagonala jos fata de umeri (dar nu pe jos;)

EXTENSII LOMBARI:

output_STG77iAcest exercitiu in aparenta simplu, este solicitant in momentul in care se lucreaza cu multe repetari.

POZITIA:   intins pe fata pe o suprafata moale, ridicarea simultana a bratelor si picioarelor de pe sol prin contractarea spatelui.

FORMA SI RITM:  Miscarea cea mai solicitanta este cea de ridicare simultana. daca aveti dificultati, puteti ridica si alternativ brat cu picior opus (bratul stang cu piciorul drept si invers). Expir pe ridicare, inspir pe revenire. incercati sa nu smuciti miscarea, si sa nu va trantiti la revenirea pe sol.

ABDOMENE:

ABDOOMEN 1Prima varianta de executie este mai solicitanta, si trebuie sa aveti grija la modul de executie pentru a putea implica abdomenul cat mai mult

POZITIA:  Din culcat pe spate, palmele pe sol pe langa corp (nu sub bazin), ridicati picioarele in sus fara sa desprindeti zona lombara de pe sol. Amplitudinea miscarii variaza in functie de forta.

FORMA SI RITM: Este foarte important sa nu creati balans la ridicarea picioarelor, incercati tot timpul sa controlati ritmul . expir pe ridicarea picioarelor, inspir pe coborare.
ABDOOMEN 2

Varianta a 2 a de executie, pune accent mai mult pe partea superioara a abdomenului, si reduce presiunea de pe zona lombara.

POZITIA:  Din culcat pe spate, cu picioarele flexate si talpile pe sol. Mainile sunt intinse spre picioare, si nu isi modifica pozitia (nu duceti bratele sus pentru a crea balans)

FORMA SI RITM:   ridicarea trunchiului catre coapse, palmele se duc prin lateral fata de picioare pana cand ajungeti in zona gambelor. Expir pe ridicare, inspir pe coborare. Incerc sa nu smucesc ridicarea, si nu ne trantim pe saltea la revenire. Spatele se ridica printr-o miscare rotunjita ce incepe de la nivelul umerilor, si se continua catre lombari.    

SARBATORI FERICITE !!!

0
  Articole similare

Add a Comment