De ce inca un blog?

Inainte de a raspunde la aceasta intrebare, DE CE ? ( sa tin dieta, sa ma antrenez,sa fiu sanatos, sa traiesc mai mult, sa fiu mai puternic/rezistent/agil/flexibil, sa fac ce spun altii, faimoasa fraza SA NU IMI TRAIESC VIATA CUM VREAU EU !…etc), o sa ma prezint rapid:
Alexandru Marcu – personal trainer si nutritionist sportiv ……………………………………………………………………………………
restul detaliilor despre ceea ce stiu si ce am studiat de-alungul timpului o sa reiasa din articolele pe care le voi scrie, daca sunt bune si folositoare, atunci inseamna ca am studiat si studiez cu folos, daca nu ……tot nu fac degeaba ceea ce fac pentru ca IMI PLACE !! 🙂

BUUN, de ce inca un blog?
Acest blog va fi unul informativ, prin care vreau sa scutesc persoanele interesate de domeniul fitness-ului sa caute informatii peste tot, nestiind daca ceea ce citesc are valoare ca si informatie sau este mai mult o expunere de pareri personale.
Daca a-ti facut vreodata cercetare intr-un domeniu, stiti foarte bine ca este usor sa cauti informatii, dar este mai greu sa separi BAD science de GOOD science….( conform zicalei ” ORCINE POATE SA DETINA INFORMATII DAR PUTINI POT TRAGE CONCLUZII FOLOSITOARE ” )

Ca sa nu o mai lungesc, let’s get started people !!

0

Add a Comment